array penthouse, vic



The interiors start with the cool and elegant lobbies, which flow from the central spine up into the apartments. Soft and muted tones create a coastal reference for the elegant yet robust interiors.

By respecting the existing landscape and heritage of the site, The Moreton has reinforced the strong urban context showcasing a sensitive urban design response which is a unique and contemporary, and of its place.

The Moreton won the High Density Development prize at the Urban Taskforce Awards in July 2017, and is shortlisted in the UDIA Awards in the High Density Residential category. This award is a testament to the attention to quality and detail taken by the entire team.



The interiors start with the cool and elegant lobbies, which flow from the central spine up into the apartments. Soft and muted tones create a coastal reference for the elegant yet robust interiors.

By respecting the existing landscape and heritage of the site, The Moreton has reinforced the strong urban context showcasing a sensitive urban design response which is a unique and contemporary, and of its place.

The Moreton won the High Density Development prize at the Urban Taskforce Awards in July 2017, and is shortlisted in the UDIA Awards in the High Density Residential category. This award is a testament to the attention to quality and detail taken by the entire team.




Array was carefully designed and orientated to capture the ultimate balance between views and solar access. The Penthouse, with double height glazed windows and 6m void over the living room, encompasses an abundance of natural light and a deep reveal provides solar protection to the northern façade without compromising views and outlook.

Due to the prevailing wind conditions in the docklands, the Penthouse incorporates a double height glazed screen on the eastern aspect of the balcony, protecting the external terrace and providing a seamlessly integrated and flexible outdoor space that is usable all months of the year.